Speel-o-theek Meerspel

Contact

Volg ons op Facebook

Speel-o-theek Meerspel

Speel-o-theek Meerspel is opgericht in 1976 en was oorspronkelijki bedoeld voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, langdurig zieke kinderen of kinderen met een ontwikkelingsachterstand op één of meer gebieden en/of sociaal-emotionele problematiek, maar is er nu voor iedereen die van spelletjes en spelen houdt.  Bij de speel-o-theek kan behalve speelgoed ook spel- en ontwikkelingsmateriaal geleend worden.

(Gast)gezinnen, scholen voor speciaal onderwijs, therapeuten en (kinder-) dagcentra maken veelvuldig gebruik van de speel-o-theek . Er is veel materiaal aanwezig waarmee u goed kunt inspelen op de ontwikkeling van uw kind.

Belangrijke redenen om speelgoed te lenen bij Speel-o-theek Meerspel:

  • Speelgoed uitproberen: wat past bij uw kind?
  • Ook “groot speelgoed” is te leen;
  • Afwisseling van speelgoed is leuk voor uw kind;
  • Het speelgoedaanbod is afgestemd op kinderen met een ontwikkelingsachterstand of ouderen met een functiebeperking;
  • U hoeft geen duur speelgoed aan te schaffen dat slechts voor korte tijd bij de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van uw kind past;
  • Speel-o-theek Meerspel heeft juist ook materiaal in de uitleen dat niet in een reguliere speelgoedzaak te koop is, waaronder een groot assortiment ontwikkelingsmateriaal wat ook op scholen wordt gebruikt.
  • U kunt speladvies krijgen en informatie vinden in aanwezige boeken, folders, tijdschriften en artikelen over spel en speelgoed.

Openingstijden

Meerspel werkt op afspraak met behulp van een digitale agenda waar ook de cliënten (leden) in kunnen om een afspraak te maken of te wijzigen.
(https://www.supersaas.nl/schedule/login/Meerspel/sot_opening)

Op afspraak iedere eerste en derde woensdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur.

EN:
Iedere eerste, tweede en derde zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Zie ook de agenda van de Stak.

Buiten onze openingstijden kunt u een bericht inspreken op 06-19575968 of een bericht sturen naar e-mail: meerspel@stak.nl

Inl. telefoon 06-19575968.

Kijk ook op onze facebookpagina

Waar:

Kerkenbos 28, 2716 PH in de wijk Meerzicht in Zoetermeer.

STAK gebruikt ruimtes in de school Wereldwijs aan het Kerkenbos 28. (N.B. Gebruikt u een navigatiesysteem dan kunt u beter HOEVENBOS invoeren) wegwijzer Kerkenbos

Contributie

De kosten van een lidmaatschap zijn € 24,- per jaar. We berekenen ook éénmalig een borg van € 12,50. Deze wordt aan u terugbetaald als het lidmaatschap wordt opgezegd.

LET OP: Er kan bij de speel-o-theek niet gepind worden. Het lidmaatschap en de borg dienen contant betaald te worden.

De ZoetermeerPas kan ook bij de speel-o-theek worden gebruikt.