Sport

Contact

Wilt u ook vervoer naar de gymzaal aanvragen?

Sporten bij STAK

Na een helaas noodgewongen onderbreking van de sportactiviteiten in het vorig jaar staat sport in 2023 weer op het programma. Wij doen dat in samenwerking met de stichting Sportwise Connection Zoetermeer die veel ervaring heeft in de omgang met mensen uit de doelgroep.

Wekelijks organiseren wij een uur gevarieerd sporten en bewegen. Tot 1 augustus 2023 zal de deelname aan de sport geen kosten met zich mee brengen. Na die tijd zal er een geringe eigen bijdrage gaan gelden.

Iedereen die vanaf de begindatum meedoet, doet dat zonder verdere verplichtingen voor daarna. Je beslist zelf of je doorgaat na 1 augustus 2023. Het programma zal zo leuk en gevarieerd zijn dat wij verwachten dat velen zullen doorgaan

Maak je gebruik van de STAK-bus voor het vervoer van huis naar de gymzaal en weer terug dan betaal je wel de kosten van de ritpijs (€ 4,50 voor heen en terug)

Wanneer?

De start is op donderdagavond 23 februari 2023.  Vervolgens elke donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Waar?

Gymzaal  Carmenschouw 9 in Zoetermeer

Sportkleding

Het is handig als je in sportkleding naar de sport komt. Zou je geen sportkleding hebben, trek dan in ieder geval los zittende kleding aan.

Kosten

Tot 1 augustus is deelname gratis mede dankzij een subsidie van het Sportakkoord.

Daarna zal een beperkte eigen bijdrage gaan gelden. De hoogte daarvan zal tijdig bekend worden gemaakt. Je neemt deel zonder verplichtingen na 1 augustus. Je beslist zelf of je met sport wilt doorgaan.

Wij verwachten dat je het zo leuk vindt dat je na 1 augustus gewoon zult doorgaan.

O ja, deelname aan de sport is tot 1 augustus gratis maar als je gebruik maakt van de STAK-bus dan betaal je wel gewoon de ritprijs (€ 4,50 voor heen en terug)

Aanmelding

Je kunt je voor de sport aanmelden op het e-mailadres secretaris@stak.nl

In je e-mail geef je op

  • je voor- en achternaam,
  • je adres,
  • je leeftijd,
  • het telefoonnummer waarop je bent te bereiken en
  • je e-mailadres.

Geef ook aan als je voor het vervoer gebruik wilt maken van de STAK-bus Doe dit tijdig want het aantal plaatsen in de bus beperkt.